Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönne nektek egy ilyen srác?
Nekem abból amiket leírtál szimpatikusnak tűnsz :)
13/L
Nagyon szimpatikzs vagy. Es az egy kulon jo dolog h latszolag oszinten irtak magadrol....
15/L
Nos,nekem szimpatikus vagy, a leírás alapján meg is lepődtem a kérdésen, tekintve, hogy elég elcsépelt, és minden második percben kiírja valaki :D
Nekem nem tűnsz sznobnak, figyelembe véve, hogy többnyire én is hasonló 'elmebajokkal' küzdök :D
Azt mondjuk be kell valljam, hogy én is megőrülök a kíváncsiságtól,hogy melyik suliba jársz :D
A lényeg, hogy rendesnek tűnsz, ha nem lennél kicsit...khm,idős hozzám, akkor "bejönnél" :D
Tényleg nagyon szimpatikus az amit leírtál magadról
A kérdésedre a válasz pedig:igen
Azt lehet tudni hova valosi vagy ?
Héjj! Ez a leírás egész jól hangzik ;)
Ha tényleg ilyen vagy, akkor szerintem hamar fogsz barátnőt találni :)
(Bár, nekem egy rész nem annyira tetszett: "...nem vagyok érzelmes típus..." Egy kicsit ki tudnád fejteni, hogy mit értesz ez alatt? :) )
16,l
Szerintem teljesen rendben vagy, nekem szimpatikus. :D
14/L
(Amúgy a leírtakból ítélve csak kérdezem: véletlen nem Vízöntő a csillagjegyed? :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!