Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönne nektek egy ilyen srác?
Sok mindenben hasonlítunk.
A magasságom és a súlyom hasonló, bár inkább vékony vagyok, mint átlagos. 16 éves vagyok, és INTP. Néha idegesítenek az extrovertáltak, de az ENTP-kel általában nincs bajom, mert lehet velük normálisan vitázni, amit elég kevés emberrel tudok, viszont nagyon szeretek. A rutinfeladatokat én is unom. Ez az "okosabb vagyok az átlagnál", és "különc vagyok" is jellemző rám.
Úgyhogy én fiúként nem tartalak elrettentőnek, bár gondolom, ha ebbe a kategóriába írtál, akkor inkább a lányok véleménye érdekel. Csak azért írtam, hogy van még olyan, mint te. Én is sok olyan lányt találok, aki külsőre tetszik, viszont belsőre pocsék. Nemrég viszont találkoztam egy olyannal, aki talán belsőleg is rendben van. Még jobban meg kell ismernem, hogy kiderüljön, így van-e. :)
Mik ezek a roviditesek? Intp stb.
Hogy derithetem ki h en milywn vagyok? xD
Küldesz képet?
Amúgy szerintem tök jó minden amit leírtál, legalább nem az a mindent komolyan gondoló srác vagy...
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!