Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem elmondani?

Figyelt kérdés

A kerdesem az lenne, hogy nemreg elkezdtem beszelgetni egy fiuval, aki egyre jobban tetszik, de kicsivel (2 evvel) idosebbnek gondol, mint ami vagyok, de nem merem neki elmondani az igazat,mert kicsit aggaszt, hogy rogton otthagyna.

Nem tudom, mikor kellene elmondani, vagy hogy egyatalan elmondjam-e.

Bocsi az ekezetekert!

2015. dec. 23. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb úgyis kiderül..
2015. dec. 23. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban őszintének kell lenni. Ezzel kellett volna kezdened, hogy elmondod neki hány éves vagy!
2015. dec. 23. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:
A legjobb ha elmondod, hogy hány éves vagy.Egy kapcsolat nem épülhet hazugságra.(még ha nem is olyan nagy hazugság):):)
2015. dec. 23. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Ha igazán szeret nem fogja érdekelni hogx hány éves vagy

2015. dec. 23. 12:10
 5/5 anonim válasza:
Ha tényleg otthagy emiatt,akkor nem is volt érdemes rávetni a szemed..Mindig add önmagad, másképp úgyse mész semmire -tapasztalatból mondom. -Úgyis észreveszik majd,hogy csak meg akarsz felelni.
2016. jan. 20. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!