Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon tetszik egy fiu. Joban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Briguska62 kérdése:

Nagyon tetszik egy fiu. Joban is vagyok vele de nem merem elmondani neki. Mit tegyek? 14/l

Figyelt kérdés

2015. szept. 11. 11:58
 1/6 anonim válasza:
Adj neki jeleket, célozgass rá. vagy kérd meg egy közös ismerősötöket h tudja meg mit gondol rólad a fiú vagy kavarjon nektek valaki.Próba szerencse ;)
2015. szept. 11. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi az oka annak hogy nem mered elmondani neki amit érzel ? Mi az a dolog ami vissza tart ?
2015. szept. 11. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Fél a visszautasítástól.
2015. szept. 11. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Néha bennem is ez az érzés van de gondolj arra hogy mi lett volna ha... :) Bár néha én se merem megszólítani azt a lányt aki tetszik mert én is félek a csalódástól..
2015. szept. 11. 20:39
 5/6 anonim válasza:
Szerintem, ha normális a srác akkor örül neki, ha elmondod, legfeljebb nem tetszel neki, de egy próbát megér, mert külömben soha sem tudod meg! Én boldog lettem volna, ha egy lány bevallja nekem, hogy szerelmes belém, de sajnos ilyen nem fordult elő...Csak nyugodtan! Ne kínozd magad! Tedd meg!
2015. szept. 13. 12:11
 6/6 anonim válasza:
Ha nem mered elmondani neki, akkor küldj neki apró jeleket, pl. szemezz vele, mosolyogj sokat, mosolyogj rá, mutasd ki hogy érdeklődsz iránta, pl. azzal, hogy ha bármilyen témáról beszélgettek akár társaságban is kérdezz tőle a témával kapcsolatosan bátran. Ugy értem ha pl. szórakozóhelyen vagytok baráti társaságban, vagy bárhol. A visszajelzéséből pedig kiderül, hogy ő mit érez irántad. Ha te jelzel neki, és neki pedig bejössz, akkor biztos bátrabban nyit feléd, és megteszi a következő lépést.
2015. szept. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!