Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert csinaljak ezt? Miert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinaljak ezt? Miert jarok mindig igy?

Figyelt kérdés
Beszeltem egy fiuval 1 honapig folyamatosan es az utobbi idoben fura volt ezelotti elotti heten mar csak 3 nap irt aztan semmi es akkor vasarnap irt utoljara elozo heten egyaltalan nem irt es nem ertem ennek az okat hogy miert pedig semmi olyat ne irtam..es azt irta hogy semmi baja csak faradt es elfoglalt persze hadjuk mar..ezert nem ir tobb mint egy hete..es meg mindig nem tudom miert..aztan ram irt egy fiu egy hete akkor mar az elozo fiu nem irt es akkor elkeztunk beszelgetni beszelgettunk egy hetet talan kicsit tobbet erre par napja o sem ir pedig neki se mondtam semmit meg kedves voltam..miert jarok igy fiukkal.. Semmi olyat nem mondok kedves vagyok meg minden erre vissza se irnak..es az elmult 2-3 honapban mindig igy jarok..pedig tenyleg semmit nem mondok es nem ertem miert nem irnak..mikor meg kerdeztem toluk van-e valami bajuk vagy meg bantottam-e oket azt irtak nem erre irtam hogy akkor csak igy akarok lekoptatni ertem erre azt irta az egyik hogy dehogyis is ne beszeljek hulyesegeket a masik meg hogy dehogy csak azt meg mondana ha igy lenne hahh erre egyik se ir...16/l

2015. dec. 21. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán lassú vagy nekik, vagy egyszerűen nem szimpatikus. Vagy nem érzik, hogy a kapcsolat esélye felmerül és így nincs értelme folytatni. (Persze ha ilyen szándékkal beszélgettetek) Szerintem csak le akartak koptatni, bármennyire is tagadták, kifogásoknak tűnnek. Ne foglalkozz velük, lesz majd olyan, akivel többre mész. Csak bátran és fel a fejjel! :)
2015. dec. 21. 11:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Hat lehet..de azert megis csak idegesit meg zavar ezaz egeszm..de koszonom hogy valaszoltal :)
2015. dec. 21. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet nincs téma, írj rájuk faggasd őket, viccesked sokat, emellet beszéljetek komolyan majd talizzatok.. Nálam bejönne. 16/f
2015. dec. 21. 12:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Ra irtam mind a kettore de egyikse ir akivel sokaig beszeltem azzal mindig volt tema volt mikor viccelodtunk volt mikor komolyan beszeltunk..es ezert is nem nagyon ertem hogy mert nem ir pedig tenyleg ugy gondoltam hogy jo lesz..de nem..
2015. dec. 21. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az szokott leni hogy kifogyok a témábol, akinél meg nem az nem jár fel gyakran, bár lehet nem online játkba kéne ismerkednem, de én élek minden lehetőséggel :D 3. Voltam
2015. dec. 21. 23:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat en ide nagyon surun fel nezek facebookot nem hasznalom csak a messengert es mindig itt fent logok :D mindig volt temank..ezert is fura..
2015. dec. 21. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként nem írnak, tehát csúnya szóval élve le akartak rázni, tehát igazam volt. Viszont az oka kérdéses. Viccelődtetek, beszélzetek komolyan, volt téma, nem vokt unalmas a beszélgetés. Ez alapján nem lehetett probléma. Ez talán örök rejtély marad. Írhatnál nekik még szerintem. Ha nem kapsz választ, akkor jobb, ha elfelejted őket, ezek szerint nem érdemelnek ennyit. Azért tedd.túl rajtuk magad,.ne viseljen meg annyira, ez nem érdemel ennyit, kezeld lazábban. Lesz rendes fiú is, hidd el, csak várd ki. :) (#1 voltam)
2015. dec. 22. 00:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Mar tul tettem magam rajtuk bar meg mindig nem ertem nem tudom az okokat na mindegy mar nem is erdekelnek..

Biztos van rendes fiu csak lehet engem pont elkerulnek..

Koszonom :)

2015. dec. 22. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!