Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy láthatatlan vagyok a fiúk szemeben?
Figyelt kérdés
Lassan betöltöm a 16-ot és még nem volt senkim, és ezt már kezdem cinknek tartani, velem van a baj? mert én eddig úgy láttam hogy a srácoknak a r**ancok kellenek a normális lanyokat meg észre sem veszik. 161 cm magas, hosszú vörösesbarna hajam és szürkéskék szemem van.2015. dec. 20. 22:41
11/14 anonim válasza:
Majd én megvígasztallak csárdás kisangyalom, te tenyeres talpas menyecske, korod épp megfelelő nekem. kell valaki aki otthon dagaszttya a kenyeret, és rendben tartja a konyhám. a nőknek úgy is ez a dolga, egyszer rájössz.
55/f
12/14 anonim válasza:
Van egy lány ismerősöm, akire hasonlíthatsz, és jóban vagyunk/voltunk. Én mire össze akartam vele jönni, épp elkezdett valakivel ismerkedni, azóta meg szenvedek mint egy kutya. Ne add fel, a megoldás közelebb lehet, mint gondolnád.
21F
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, és lehet hogy tényleg közelebb van aegoldas, csak en nem latom még :)
2015. dec. 21. 11:44
14/14 anonim válasza:
Nem semmi baj ne bantson ez probalkozni mindig lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!