Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen 15éves, akinek semmi kapcsolata nincs a fiúkkal?
Figyelt kérdés
Az barátnőim közül mindenkinek vagy van/volt barátja vagy a srác össze akart velük jönni, de ők nem. Mind dumálnak fiúkkal. Velem meg senki. Néha emiatt szörnyen érzem magam. Van valaki hasonló helyzetben?2015. dec. 19. 17:32
11/17 A kérdező kommentje:
Olyan szar érzés.
2015. dec. 19. 18:16
12/17 anonim válasza:
Ne izgulj velem is ez a helyzet... És én is szoktam rosszul érezni magam emiatt..Még nem talált meg a szerelem pedig a könyezetemben mindenkinek van barátja .. De nem aggódok. bőven van időd ;)
14/17 anonim válasza:
Nyugi én 17 évesen vagyok ilyen...
15/17 anonim válasza:
Ha van kedved ismerkedni írhatsz. :)
F
16/17 anonim válasza:
Miért van ez a kérdés még mindig kiemelve??
Akartam volna válszolni de megláttam hogy 15ös...
17/17 anonim válasza:
Én meg egy 18 éves akinek nincsenek barátai haverjai nem volt még barátnője. Tehát semmije nincs.
Úgyhogy sajnálom de nem vagy egyedül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!