Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkoság Megéri?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim

Sose volt barátnőm nem is lesz

Senkinek nem hiányoznák

Megéri?

16/F

2015. dec. 16. 16:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
NEM.
2015. dec. 16. 17:56
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Tegyük fel nincs a halál után SEMMI. Nulla leszel, semmi se emlékek, tényleg csak por marad belőled, és megszűnik a tudatod. Ez esetben a halálnak nincs tétje számodra. De másoknak igen...

Tegyük fel van valami az elmúlás után. Higyje mindenki azt amit akar. Ha éreznél a halál után lelki fájdalmat, hogy látod azoknak az embereknek a fájdalmát akik hátralévő életükben megsiratnak hagytál, azzal hogy elvágtad életed útját akkor visszagondolva azt éreznéd hogy nem érte meg. De alapvetően nem éri meg hiszen minden lény élni akar, ez ösztön, és továbbadni a génjeit. Ha megölnéd magad gondolj bele neked mennyivel lenne könnyebb, és a családodnak, és másoknak mennyivel nehezebb. Az ő fájdalmuk sokkal nagyobb lesz mint amit most te érezhetsz. Ezt garantálom, és már csak ezért sem éri meg.

Az hogy gyáva vagy bátor dolog én vitatkoznék, hisz mindkettőt igaznak tartom, csak a megfelelő megvilágításból kell nézni.

Az hogy nincs barátnőd nem ok az öngyilkosságra. Szomorú érzés tud lenni az hogy hiányolod azt hogy valaki felé kimutasd a szeretetet és ezt valaki más kimutassa neked. De ez csak azért van mert még nem jött el az idő. Én 17F -en még mindig nem volt barátnőm. Néha igen szomorú tud lenni hogy egyedül érzed magad de az érzés nem folyamatos. Lehet lesz még barátnőm, de nem akarom hogy legyen. Ezt magamban döntöttem el (Előnyök hátrányok nálam talán negatív lenne) Ezzel csak azt mondom hogy a szerelem még utol fog érni, de azért TENNI KELL hogy legyen valakid, és hogy nincs senkid az azért van mert nem tettél eleget ahhoz hogy legyen. Ehhez sok erőt és kitartást kívánok :)

17F metal

2015. dec. 16. 18:04
 13/25 anonim válasza:
Nem éri meg! 50 év alatt sok minden történhet még. Fiatal vagy még. Biztos vagyok benne, hogy hiányoznál valakinek. Ez nem jó felfogás, h nem lesz barátnőd. 18 éves vagyok, nem volt még csajom, sőt el is voltam keseredve ez végett, és ugyanezt gondoltam h nem is lesz. Tényleg így gondoltam. De rájöttem h nem érdemes ezt elkapkodni, és biztos lesz lány az életembe aki tiszta szívéből szeretni fog és én is őt. De miért nincsenek barátaid? Barátkozz, ismerkedj, nyílj meg mások előtt. Csodálatos dolog az élet, ez egy ajándék. Mások nyomorékan születnek, fiatalon betegek lesznek, meghalnak. Mi nekünk meg az a problémák h nincsenek barátaink? Ezen lehet változtatni. Annyi mindent rejt az élet. Fedezd fel az utad, keress célt, legyenek útitársaid, akik segítenek neked. Például az is nagy örömmel tölti be az embert, hogy azt csinálja amihez tehetsége van, amihez ért, és ezt a tőle telhető legjobb módon csinálja. Remélem tudtam segíteni. :)
2015. dec. 16. 18:44
 14/25 anonim ***** válasza:

Sose tudhatod még, mit hoz az élet. Én úgy gondolom, nem véletlenül születtünk meg, nem véletlenül történnek meg velünk bizonyos dolgok, mindennek oka van és következménye. Van valami, amire egyedül csak te vagy képes, senki más, ezért vagy még itt.

Találj valami célt az életedben, valamit, amiért megéri élni, lehet akármilyen egyszerű is, vagy pont ellenkezőleg.

Valakinek biztos hiányoznál. A családodnak, egy ismerősödnek, egy tanárodnak, a szomszéd néninek... valakinek biztos. Ezt nem szabad elfelejtened, mert biztos így van, még ha neked nem is tűnik úgy.

Barátaid lehetnek még, ahogy barátnőd is. Ha most eldobod az életedet, sose fogod megtudni, milyen is ez. Már csak ezért is megérné tovább élni.

Előtted az élet, ez az időszak az egyik legszebb az ember életében, ne add fel idő előtt!

Kitartást, és sok sikert az életben!:)

17/L

2015. dec. 16. 19:00
 15/25 anonim ***** válasza:

Nehogy megtedd. Ez óriási kicseszés, magaddal is, és a családtagjaiddal is.

A bátyám három hónapja döntött úgy, hogy nem folytaja az életet, és amellett, hogy borzasztóan fáj, olyan szinten dühös vagyok rá, hogy el nem tudom mondani, mert lehetett volna jó élete, és csak úgy eldobta magától, csak 20 éves volt. Én 16 vagyok. Sosem éri meg, ez egy iszonyat. Nem tudom, hogy mi a problémád, de mindig küzdeni kell, mindig kell erő folytatni, még ha úgy is érzed, hogy beledöglesz.

2015. dec. 16. 19:36
 16/25 Vad-Ász ***** válasza:

16 évesen én is így voltam vele.

Volt pár kisérletem,de még időben leállítottam magam.....

17 évesen lett egy nagy változás,amire nem számítottam.

Minden megváltozott,minden jobb lett.

egy dologtól eltekintve , ami személyes problémám,a barátnőszerzés terén :( "Emlékek kínoznak végnélkül" )

18/F

u.i.:

16 évesen volt 1 barátom,de ő sem ért rá mindig,csak nagyon ritkán :(

nemvolt barátnőm se , se csók se ölelés , se semmi.

....

18 évesen , mégmindig nincs barátnőm , DE lettek haverjaim...IGAZI haverjaim

2015. dec. 16. 19:57
 17/25 anonim ***** válasza:
*ha én vagyok az örökös..
2015. dec. 16. 21:44
 18/25 A kérdező kommentje:
Megpróbálok még egy kicsit várni hát ha lesznek legalább barátaim
2015. dec. 16. 21:59
 19/25 anonim ***** válasza:
Szia,hasonló cipőben járok.Írj rám és megbeszélném veled. 15/F
2015. dec. 16. 22:05
 20/25 anonim válasza:

Hát persze... hogy nem!

Elszomorítanád a szüleidet, ha van Isten, akkor Őt is.

Ha van valami a halál után, akkor rosszul jársz. Ha van pokol, akkor nem csak 16 évig, hanem egy egész örökkévalóságon keresztül szenvednél ott.

Most senkinek érzed magad, de lehet, hogy pár év múlva sztár leszel valamivel, pl. éneklés, zene, színészet. De, ha végzel magaddal, akkor eldobod magadtól az esélyt arra, hogy legyél valaki.

Most még nincs barátnőd, de lehet, hogy hamarosan lesz.

Megéri?

2015. dec. 16. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!