Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol a hozzáállásomról? Megéri kivárni?
Srác vagyok. Lassan már 18 leszek. Arcra hozok egy erősebb átlagot. 175cm vagyok. Igaz az elmúlt évek során gyűlt a derekam köré egy kis "úszógumi" de egyáltalán nem vészes. Sokat viccelődöm, hülyülök -- bár van akit lefárasztok vele -- amikor éppen nem, bár az ritka, akkor elég értelmes vagyok. szóval összességében nem kéne annyira aggódjak.
Ennek ellenére soha nem volt, szint semmilyen szinten se dolgom csajjal. Ami átgondolva nem is igen meglepő, mert nem is igazán próbálkoztam. Soha nem éreztem indíttatást. folyton a valaki különlegesre várok, vagy tudom is én... Ezzel szemben a korombeliek közül sokan nekimennek több mindenkinek -- szélsőséges esetben mindennek ami női nemű és mozog -- én meg nem igazán tudom már hogy melyikünknek lenne igaza.
Szerintetek kivárni a jobb vagy megpróbálni több minden(ki)t?
Próbálkozz szerintem, úgy legalább lesz valami tapasztalatod.
...mondjuk ezt úgy olvasd, hogy nekem sem volt még barátnőm.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!