Még 1 évem van a suliból, diplomázom és utána tanulhatom, ami tényleg nekem való. Más is van így? Hogy bírod kivárni?
Figyelt kérdés
Be akarom fejezni, ha már elkezdtem, soha nem lehet tudni alapon. De semmi közöm az egészhez, nagyon nem érdekel. Alig várom, hogy vége legyen. Aki hasonlóan érez, mivel tartja magában a lelket? Még 2 félév meg államvizsga. Soha nem lesz vége érzésem van...2015. aug. 28. 19:22
1/3 anonim válasza:
Ne is mondd,úgy utálom hogy még mindig iskolába járok..igaz én azt tanulom amit szeretek, mégis már elegem van hogy 8 évet elvett tőlem az álatalános,4 évet a gimi és most az egyetem..tényleg mintha sosem érne véget a tanulás..és ha ezt elvégeztem akkor sincs vége,mert egy sima diplomával nem sok mindent lehet kezdeni..szóval elég nagy szívás de ez van..
2/3 A kérdező kommentje:
Na igen. Az is még évek, amit utána akarok csinálni. De az legalább lekötne. Ez egy tévedés volt, ráadásul nem 3 éves hanem 9 féléves tévedés. Nagyon "szuper". Alig várom,higy szabaduljak. :) Téged mi motivál,hogy leülj és csináld, tanulj?
2015. aug. 28. 19:30
3/3 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, hogy sosem lesz jobb. Én is úgy gondolkodtam, ahogy te. Vége az alapképzésnek és mesterképzésen már azt tanulhatom amit szeretek... na persze... Nagyobb maszlag volt, mint az alapképzés.
Arról nem is beszélve, hogy többnyire az egyetemen tanultaknak semmi köze a való élethez. Ahhoz kell igazán nagy mázli, hogy olyan munkakörben tudj elhelyezkedni, ahol beletanulhatsz a szakmába és szereted is csinálni a munkádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!