16 éves vagyok. Sajnos amit eddig szerettem volna már nem tanulhatom. Mit válasszak mégis?
A vendéglátás akartam választani pályámként,de a betegségem közbeszólt.Így nehezen,de fel kell dolgoznom,hogy nem sikerül az álmom.Az a kérdés,hogy akkor mégis mi legyek?
Érdekel a nyelvtan,a szép és választékos beszéd.Szeretek gondolkodni,bár a matek nem az erősségem.szeretem a kreatív dolgokat,szabadidőmben is csinálgatom,bár rajzolni nem tudok.Szeretek olvasni.A személyiségemből adódóan határozott egyéniség vagyok,szeretek megnyilvánulni az emberek előtt.Szerintetek mi lehetne belőlem?
Nem akarlak megbántani,de megírnád,hogy milyen betegség miatt nem tanulhatsz vendéglátást? Nem kötekedés képpen,csak így nehéz behatárolni,hogy olyant írjon az ember,amit tudsz csinálni.
Én a tolmácsot javaslom amúgy,ha megtanulsz még két nyelvet közel anyanyelvi szinten,azzal szinte biztos nem lehet melléfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!