Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak meg olyan fiuk akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak meg olyan fiuk akik nem a vekony lanyokat szeretik hanem a husisat, teltet, ducit?

Figyelt kérdés
16/l

2015. dec. 12. 22:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pasik vannak. A fiúk mind nyápicok!
2015. dec. 14. 09:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolso,az lehet
2015. dec. 14. 12:18
 13/15 anonim válasza:
Hogyne lenne 23F. Legszebbek!
2016. jan. 14. 17:51
 14/15 anonim válasza:

Sajnos a korom miatt már egyre kevésbé számítok fiúnak, de én is csatlakoznék a véleményemmel.

Jómagam a női nem nagy tisztelője és természetesen kedvelője vagyok.

Sosem az motivált, hogy valaki milyen alkattal bír (az extremitásokat kivéve).

Aki jól érzi magát a bőrében, főleg, ha boldog, meg szeretik is szívből, az ragyog.

Aki meg nem így érez az lehet topmodell is, akkor is egy kóró, nem több.

Amúgy a fiatalság és a szépség múlandó hívságok.

Ha ezek elmúlnak, a sok divatcica mire megy majd?!?!

Amúgy egy molett hölgyet igazi élmény még megölelni is, hiszen érzem, hogy van VALAKI a karjaim közt.

A másik jó dolog, ha csinos pofika is dukál mellé...ami maradandóbbnak ígérkezik, hiszen sok "csinibaba" 40 körül/felett se nem csini, se nem baba a sok ránctól, meg esetleg vakolattól, amivel kendőzni próbálják.

Egyszóval lehet fújolni, meg köpködni, de nem attól lesz valaki "jó nő", mert a többségi társadalom meg a média azt mondja.

Remélem más is így gondolja.

Ha kezd vészes lenni a helyzet, akkor van orvos, aki tud segíteni.

Ha meg nincs gáz, akkor meg csak szép (előnyös) frizura, ízléses ruházat, egészséges életmód, és sok mosoly. Kívül-belül!

Az a baj, hogy az emberek elfelejtik azt, hogy eredendően egyenértékűek vagyunk, és többre tartják magukat a másiknál.

Ekkor a kölcsönös tiszteletet felváltja a kirekesztés, a lenézés.

De ha MI rekesztjük ki ŐKET?

Nos, ezt gondolom én.

Aki másképp gondolja, tegye csak (bekaphatja).

És ne feledd a jelszót: MORE TO LOVE!

Derűs jövőt! :-)

2016. máj. 14. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Persze, én itt vagyok egynek. Imádom a duci csajokat. :D

24/F

2016. máj. 25. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!