Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak meg olyan fiuk akik nem a vekony lanyokat szeretik hanem a husisat, teltet, ducit?
Sajnos a korom miatt már egyre kevésbé számítok fiúnak, de én is csatlakoznék a véleményemmel.
Jómagam a női nem nagy tisztelője és természetesen kedvelője vagyok.
Sosem az motivált, hogy valaki milyen alkattal bír (az extremitásokat kivéve).
Aki jól érzi magát a bőrében, főleg, ha boldog, meg szeretik is szívből, az ragyog.
Aki meg nem így érez az lehet topmodell is, akkor is egy kóró, nem több.
Amúgy a fiatalság és a szépség múlandó hívságok.
Ha ezek elmúlnak, a sok divatcica mire megy majd?!?!
Amúgy egy molett hölgyet igazi élmény még megölelni is, hiszen érzem, hogy van VALAKI a karjaim közt.
A másik jó dolog, ha csinos pofika is dukál mellé...ami maradandóbbnak ígérkezik, hiszen sok "csinibaba" 40 körül/felett se nem csini, se nem baba a sok ránctól, meg esetleg vakolattól, amivel kendőzni próbálják.
Egyszóval lehet fújolni, meg köpködni, de nem attól lesz valaki "jó nő", mert a többségi társadalom meg a média azt mondja.
Remélem más is így gondolja.
Ha kezd vészes lenni a helyzet, akkor van orvos, aki tud segíteni.
Ha meg nincs gáz, akkor meg csak szép (előnyös) frizura, ízléses ruházat, egészséges életmód, és sok mosoly. Kívül-belül!
Az a baj, hogy az emberek elfelejtik azt, hogy eredendően egyenértékűek vagyunk, és többre tartják magukat a másiknál.
Ekkor a kölcsönös tiszteletet felváltja a kirekesztés, a lenézés.
De ha MI rekesztjük ki ŐKET?
Nos, ezt gondolom én.
Aki másképp gondolja, tegye csak (bekaphatja).
És ne feledd a jelszót: MORE TO LOVE!
Derűs jövőt! :-)
Persze, én itt vagyok egynek. Imádom a duci csajokat. :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!