Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány milyen jeleket ad ha tetszek neki én is?
Figyelt kérdés
Illetve hogy vegyem rá magam arra, hogy belemerjek nézni a szemébe/ szemezzek vele azzal aki tetszik? Mit csinál ha például szemezünk és én is tetszek neki?
Ha több lánnyal van de szeretnék vele beszélni mit kéne tennem?
15/F
2015. dec. 10. 19:28
1/8 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen válaszoljon valaki és ne butaságot.
2015. dec. 10. 20:14
2/8 anonim válasza:
Ha tetszel egy lánynak, akkor sokat néz téged, elkapja a fejét ha észre veszed, vörösödik, sokszor van a közeledben ilyenek
3/8 anonim válasza:
Meg egy jó tapasztalat... Ha köszönsz neki, akkor összezavarodik, és pici habozás után köszön vissza(+ ha sokszor előfordul, akkor előre is köszön). Ha viszont eljutottok a folyosón való köszöngetésig/szemezésig, onnan már csak 1 kis lépés a beszélgetés. Ui: Ne Facebookon kezd a beszélgetést, inkabb várj a megfelelő pillanatra élőben. Türelem, lehet pont holnap lesz szerencséd ;) sikert tesó!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Még jöhetnek válaszok. Ment a zöldkéz.
2015. dec. 10. 20:52
5/8 anonim válasza:
És ha mélyen a szemébe nézel akkor full vörös lesz
6/8 anonim válasza:
Ez szerintem nem mérvadó, de ha ok nélkül mosolyog az annál inkabb. + az ember lábfeje mindíg arra felé mutat emerre figyel. Ha sok a barátnő, Menj be 5m es környezetébe , maradj ott egy ideig, és figyeld, elkezd e figyelni rá. Ha nem akarja mutatni, akkor beszélgetni fog tovabb, de majd testbeszédból latni fogod. Ha rád is mosolyog, akkor majdnem hogy győztél. Csak ne legyél túl gyors , de túl lassú se. A tettek mezeére kell lépni. Most vagy soha! ;)
7/8 anonim válasza:
Ha szemezel vele, nem bírja állni a tekinteted, és elvörösödik. Próbálj meg vele kettesben maradni(akár a suliban) és kezd el a beszélgetést jelentéktelen témákkal. Ha tetszel neki, nem fog elmenni, és beszélgetni fog veled! Hajrá:) 16/L
8/8 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon egyszerű, gyors és hatékony tesztem. Amikor van rá lehetőséged, ülj a lány mellé, majd szépen lassan tedd közel, majd érintsd a lábaid az ő lábához. Ha észreveszi, elmosolyodik/elvörösödik és otthagyja a lábát, van rá esély, hogy tetszel neki. Egyébként más apró jelei is vannak ennek, pl. sokat fészkalódik a közeledben, sokszor kér tőled apró dolgokért bocsánatot, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!