Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek beteges?

Figyelt kérdés
15 vagyok gimis, nagyon vágyom egy srácra, aki szeret, elfogad olyannak amilyen vagyok. De nincs. Csak bunkó parasztok vannak, akiknek a ,,jó nők" kellenek. Én persze várok az adandó alkalomra, minden fiút megnézek aki nem bányarém, és szinte vágyom rá, hogy megtettszek neki, még akkor is, ha ő nem tetszik nekem.....ez normális? Biztos azért csinálom, mert bűn ronda vagyok, és még egy fiú se nézett rám lányként, aki szóbajöhetne. Rendszerint elnéznek mellettem és a barátnőimet bámulják...

2015. dec. 9. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg lesz majd olyan srác akinek tetszel majd és neked is ő csak várni kell és nem rágörcsölni.
2015. dec. 9. 15:46
 2/6 Mei09 válasza:
Ha a helyedben lennék,akkor nem foglalkoznék azzal aki rám sem néz.Helyette majd egyszer eljön egy olyan ember aki a barátnőid mellett fog elnézni,és rád fog figyelni.Csak türelem:) Ne görcsölj rá nagyon,foglald le magad valamivel.Ha rágörcsölsz neked lesz rosszabb.Nincs olyan hogy ronda valaki:) A maga módján mindenki szép,és utánozhatatlan.
2015. dec. 9. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem beteges, inkább aranyos. Ne keresd görcsösen a szerelmet, eljön az időd.
2015. dec. 9. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
15 vagy, időd, mint a tenger, ne ezen görcsölj!
2015. dec. 9. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Jaj, de aranyos mindenki :) Köszönöm :*
2015. dec. 9. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem beteges, ne görcsölj rá ennyire!:)

Biztos nem vagy bűnronda, ha gondolod, akkor küldj képet és mondok véleményt :)

2015. dec. 9. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!