Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha tetszik egy lány, hagyjátok hogy a barátotok ráindítson?
Hát nem tudom..van egy haverom az osztályban, minden áron csajt akar nekem keríteni, de engem az pl eléggé idegesít :D
De ha pl lenne egy ismerőse aki lány, és vele akar összeismerkedtetni, azt szerintem nem bánnám :)
Hát igazából kétszer volt ilyenben tapasztalatom.
1: Volt (és van is) egy haverom aki 9 éve tényleg a haverom és benne bízhatok. Na most, ugyanarra a lányta akartunk ráhajtani mind a ketten. Megbeszéltük a dolgot, nem is lett belőle semmi vita és baj. (Nem részletezném, hogy beszéltük meg)
2: Volt (és van is) egy másik haverom, aki jó haver, de nem mondhatnám "arany"havernak. Ugyanarra a csajra akartunk ráhajtani, és eléggé csúnya veszekedések és egyebek voltak...
Szóval kérdésedre a válaszom az, hogy attól függ mennyire haver az a haver.
Értem, köszönöm!
És ha esetleg szárnyra kaptak olyan pletykák hogy a leányzónak Te tetszel, akkor is hagyod?
ha a csajnak te tetszel, akkor vele kapcsolatban jól állsz, mindenképp érdemes bepróbálni ..
de előbb mindenképp a barátoddal beszélj a dologról, ha tényleg jó barátok vagytok, mert egy jó barátságot kár szétbarmolni egy csajért, akivel majd vagy lesz valami, vagy nem :)
Lány vagyok :D xdd
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!