Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom hogy tetszen nekem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy ideje tetszik egy fiu akit régen utaltam, Tenyleg nem ertem, de nem akarom h tetszen... 17/L2015. dec. 4. 20:53
1/2 anonim válasza:
xDDDDDD o.O :|
mi van? légy szíves fejtsd ki bővebben! ebből nem értek semmit sem?
2/2 anonim válasza:
Ha most tetszik akkor vagy te változtál vagy ő. Valamiért belezúgtál, és ha így van akkor meg kell várnod hogy okot adjon rá, hogy kiszeress belőle. Ez nem biztos hogy összejön, de csak úgy pikk-pakk nem fogod elfelejteni, sőt kevésbé sem fog tetszeni az egyik másodpercről a másikra. Nem te irányítod, úgyhogy sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!