Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akarom vágatni a hajamat de neki nem tetszik, mi legyen?
Figyelt kérdés
Ilyenre szeretném levágatni a hajamat: [link]
Nagyon tetszik ez a frizura és már régóta ki akarom próbálni és most vettem rá magamat hogy akkor le is vágatnám. Csak az az egy baj van hogy van egy srác aki nagyon tetszik és sokat jelent nekem de Ő azt mondta hogy nem tetszenek neki a rövid hajú lányok. Szerintetek mit csináljak?
2015. aug. 11. 22:18
1/8 anonim válasza:
csináld azt ami jól esik. Ha nagyon meg akarsz neki felelni, hát felelj meg neki. De csak akkor ha biztosra tudod hogy van nála esélyed
2/8 anonim válasza:
Lehet hogy csak le akart koptatni mert gondolta h már levágtad a hajad
3/8 anonim válasza:
Mi ez a marh@ság...a te hajad ha neked tetszik csináld. Ha ő meg nem tudja ezt elfogadni akkor menjen a pics@ba...most komolyan azért ne vágasd le mert neki nem tetszene..fuck logic..o.o
4/8 anonim válasza:
Ha szeretnéd vágasd, de amúgy milyen hajad van? Mert szerintem a többség jobban szereti a hosszút.
5/8 anonim válasza:
Persze hogy jobban szeretik mivel azt tartják nőiesnek de ez badarság..egy nőt nem a haja teszi. :P
6/8 anonim válasza:
Ha már egyszer belédszeret, akkor szeressen bele az igazi valódba! :D
7/8 anonim válasza:
Szerintem tok jo ez a haj, nyugodtan nyiratkozz foleg, ha jol is fog allni neked. Ne foglalkozz masokkal.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Igazatok van. Le fogom vágatni:)
2015. aug. 11. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!