Szerintetek tényleg eredményesek a hajnővesztésre fejlesztett samponok? 5-10 cm-t akartam vágatni a hajamból, a fodrász meg levágott legalább 20 cmt. Nagyon rövid lett és nem is tetszik.
Szia!
Én mint fodrász annyit tudok neked ez ügyben mondani hogy csodaszerek nincsenek.
Tehát olyan nincs hogy egy hónap alatt 5cm-t nő a hajad.
A haj 1hónapban 1cm-t nő átlagban.
Samponok, hajszeszek vannak amik gyors hajnövekedést eredményeznek címmel kerülnek piacra, de én ilyet még nem tapasztaltam.
Ha megfelelően kezeled a hajad és olyan frizurát vágatsz ami tetszik is akkor talán nem is fogod bánni :)
Mennyire lett rövid?
Biztos találsz olyat ami az arcformádhoz is jól áll, és neked is tetszeni fog.
szia Használj vitanol c-t énis azt használok bár nekem hosszú a hajam.és azt vettem észre hogy nekem nem zsírosodik annyira mint ezelőtt,bár lehet hoyg ez egyénfüggő de örülök neki jah és egy héten vagy 4-5ször használom hajmosáskor vizes hajra ,száraz hajra pedig este kenem fel és dörzsölöm bele.
írd be ide a keresőbe a szót egy csomó kérdést ki fog hozni,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!