Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vonzó lehet egy szűz lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó lehet egy szűz lány?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még szűz. Nem vagyok prűd vagy túl félénk, sőt kifejezetten szeretek flörtölni és ilyenek.:) Egyszerűen csak még sose találkoztam olyasvalakivel akihez tényleg vonzódtam volna annyira (külsőleg és belsőleg egyaránt) hogy komolyabb kapcsolatom legyen vele... Ez hátrány a férfiaknak? Van aki hasonlóan érez?
2015. dec. 5. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lehető legnagyobb érték amid csak lehet minden srác szemében;) Ez az érték még értékesebbé tesz, lehet a sok lotyó tiniribi szerint egy szende szűz vagy, de ez egy nagyon pozitív dolog mindenképp
2015. dec. 5. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Naaaaaagyon-naaagyon nagy pozitívum! :)
2015. dec. 5. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Aszem az egyik rajzfilmben volt te melyik üditöt szereted ami bontatlan vagy ami tele van nyállal? Szerintem ez az egyik legjobb hasonlat rá kár h csak egyszer van olyan h bontatlan egy csaj
2015. dec. 5. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Hű, nem ilyen válaszokra számítottam, de elég megnyugtató hogy sokan így gondolkoznak :D

Nekem az a tapasztalatom, hogy általában nem veszik komolyan az ilyen lányokat.. De lehet, hogy csak a nem megfelelő emberekkel ismerkedtem eddig:P

2015. dec. 5. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem olyanokat fogtál ki aki föleg csak azt akarja
2015. dec. 5. 20:56
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem a mostani barátnőm is szűz. Nekem nem hátrány, csak azért az kérdés, hogy miért az. Te még nem találtad meg azt, akivel elveszíthetnéd, és fontos, hogy olyan legyen, aki tetszik minden téren, nem vagy elkésve semmiről, fiatal vagy. Könnyű viszont őket kihasználni, szóval oda kell figyelned, hogy mikor és kivel. Te hogy képzelnéd el az első alkalmat?
2015. dec. 26. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!