Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiuk, nallatok hatrany, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, nallatok hatrany, ha egy lanynak van egy ikertestvere?

Figyelt kérdés

2015. dec. 1. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia van ikertestvéred? Hát ez attól függ hogy milyenek vagytok mesélj egy kicsit hogy mit szoktatok csinálni hogy tudjak jobban segíteni!
2015. dec. 1. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:
7%
Nem legalább nem kell klonozni ha meghal vagy elhagy
2015. dec. 1. 15:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer szerelmes (plátói) voltam egy lányba akinek egypetéjű ikertestvére volt

Van azért különbség minnél közelebbről ismered annál nagyobb a különbség .hátránynak nem hátrány ha összekeverem az zavaró lehet de szerintem de idővel nem fog összetéveszteni egyáltalán nem hátrány inkább sajátosság:)

2015. dec. 1. 15:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyes: igen,van ikertestvérem,sokak szerint nagyon hasonlítunk , de szerintem nm vagyunk egyformák,még belsőre sem.
2015. dec. 1. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok! Ja értem de ha szerinted se vagytok egyformák akkor mi a gond? A fiúk nem nagyon akkarnak hogy ezt így feltetted vagy puszta kíváncsiságból?? Amugy meg hol laksz? Hány éves vagy? elég fiatal lehetsz azt gondolom...
2015. dec. 1. 15:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságbol tettem fel és15
2015. dec. 1. 16:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja értem csak akkor én is kíváncsiságból Istenmezején laksz? $ megint az egyes!
2015. dec. 1. 16:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem...Marosvásárhelyen
2015. dec. 1. 17:21
 9/12 A kérdező kommentje:
És te honnan írsz és hány éves vagy?
2015. dec. 1. 18:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez érdekes..!!!
2015. dec. 1. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!