Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért blokkolok le ha oda megyek egy lányhoz?
Előtte tálald ki, hogy mit mondasz majd neki :))
Akkor talán könnyebb ;)
Es valószínűleg nagyon izgulsz/zavarban vagy es ezért blokkolsz le
Hajra, sok sikert ;)
Bátorság :D Ne félj mi lesz. Gondolj bele odamész. Ha nem jó akkor kapsz egy kosarat (igen rossz érzés tudom.. de vele jár néha) ha meg jó lesz, akkor lesz barátnőd (sokan nem tudod mit adnának ezért).
Én is féltem odamenni egy darabig a lányokhoz. Aztán egyszer unszolásra odamentem az egyikhez, aki nagyon tetszett régóta, és megpróbáltam vele beszélgetni... Hát nem jött össze (lehet nem jó példa?) de a lényeg hogy megpróbáltam, és most is próbálkoznék ha lenne olyan akiért érdemes (sajnos eddig nem sokkal találkoztam, talán a korosztály szar, vagy csak rossz helyen kapirgálok.)..
Tehát ha tetszik a lány, menj oda és beszélj vele. Nem kell egyből nagymacsó dumákat vágni, csak szép fokozatosan :D Ha nem jön össze (pedig össze fog), akkor meg legalább tapasztalatot szerzel hogy mi előnyös, mi nem egy ilyen helyzetben.
(17/f és nem messze lakok Nyíregytől.. Suliba oda járok :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!