Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Ti hogyan vélekedtek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogyan vélekedtek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Az adott lány csendes, halkszavú veletek, ha társaságban vagytok valakivel nem nyomul oda, hanem inkább kerül titeket. Igyekszik a szemkontaktust is kerülni olyankor, és inkább telefonját nézi, mintha chatelne. Ha ránéztek, vagy véletlen összenéztek, akkor meg elpirul, ezért inkább elfordul.

Azonban ha kettesben vagytok azzal az adott lánnyal, vidáman nevet a poénjaitokon, mosolyog, beszélget, illetve Fb-n is szívesen beszélget.

A lényeg a lány számára, hogy más lányok ne legyenek ott, mert akkor feszélyezve van.

Fiúk! Ti mit gondoltok az ilyen lányról, akár tetszik nektek, akár nem.

2015. nov. 30. 20:51
1 2 3
 21/22 wiffz válasza:
100%
Mintha magamat hallanám.. Csak mondjuk az én esetem elúszott, mivel inkább egy fiatalabb ( gyerek.. ) fiút választott , mint engem ( 18F, egyetemista -> NEM EGÓBÓL! ) Ő is ugyan ilyen, nem értem miért itélitek el itt többen az ilyen lányokat. Talán fél, hogy ha mással vagy és beszélne ő is veletek olyat mondana, ami nem tetszene a barátaidnak és kinevetnék mondjuk te meg velük nevetnél. Szerintem beszélj vele ( Már ha rólad van szó, és nem az én storymat írtad le :D ) mond meg neki hogy örülnél ha ő is ott lenne a társaságotokban, ha meg tetszik neked, és tudod hogy rühelli azt a bizonyos lányt, meg valószinűleg te is tetszel neki ezekszerint, akkor küzdj érte, a másikat meg hagyd a fenébe. :)
2015. nov. 30. 23:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Nos, az én barátnöm is hasonlo. Mondjuk ö inkább az én társaságomban szeret a srácokkal beszélgetni. Ha mondjuk több lány van, ott akkor már kevésbé érzi jol magát. Én mondjuk nagyon szeretem őt és valahogy ő is kedvel. Magabiztosabb az én társaságomban. :) 13L (Bocsi az ékezetek miatt, de a -macbook még szokatlan nekem c: )
2016. máj. 6. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!