Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vélekedtek arról a lányról, aki csak piásan hajlandó szekszelni?
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 22:41
1/10 anonim válasza:
Bizonytalan, gátlásos, csak így érez elég kurázsit magában. Önbizalomhiányos, csak berúgva érzi magát elég vonzónak.
2/10 anonim válasza:
szekszelni senki se hajlandó piásan max csak sexelni
3/10 anonim válasza:
Nagyon buta és ilyennel szerintem nem is szabadd kezdeni mert piásan ha annyi van már benne fűvel fával összefekszik és gondolom egy pasi se szeretne ha ilyen csaja lenne
4/10 anonim válasza:
Na én pont ilyen vagyok! :D
És ezért senkit nem kell elitélni, én például az onbizalom hiányom miatt vagyok ilyen, és szeretem ha a partneremben is van egy kis alkohol. Igy vonzóbbnak érzem magam, és merészebb is vagyok :)
Princess
5/10 A kérdező kommentje:
Én nem ítéllek el Princess!
2009. márc. 7. 22:52
6/10 anonim válasza:
A fentieken kívül még arra utal, hogy az illető éretlen a szexre.
7/10 A kérdező kommentje:
A második kedves válaszoló nyelvtantanár?
Nem értetted mit kérdeztem, vagy csak kötekszel?
2009. márc. 7. 23:02
8/10 anonim válasza:
Lesújtóan. És arról is aki nem tud helyesen írni.
9/10 anonim válasza:
Bátorításra van szüksége, mert nem tudja elengedni magát, átengedni az érzéseknek. Csak az a baj, hogy ettől feloldódik ugyan, de "letompul" tőle.
Amúgy meg (már csak a helyesírásodból gondolva, kedves Kérdező), ott van már a Ti korotok, hogy a szexen kelljen gondolkodni?
10/10 A kérdező kommentje:
"szeksz" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 39 200 találatból. Google.
2009. márc. 8. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!