Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek! 17 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek! 17 éves lány vagyok, és még semmilyen kapcsolatom nem volt?

Figyelt kérdés
Még csók se, semmi 😢....pedig nem vagyok sík hülye, se csúnya...a fiúk, akik randizni akartak velem,meg mind ilyenek voltak😛pedig igazán nincsenek nagy igényeim... Mégis mit tegyek?" Forever alone "maradok?
2015. nov. 30. 16:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Ne legyél butus, semmiről nem fogsz lemaradni:)

Mindennek meg van a maga ideje, próbálj meg ismerkedni :)

A normális fiúk értékelni fogják, hogy nem adod magad csak úgy oda

21L

2015. nov. 30. 19:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Van idö, van idö ugyan mar! 17-evesen ez komoly keses. Akiket ismerek annak mind 11 evesen volt csaja. En 14 vagyok es nem volt de mar barmit megtennek hogy legyen tenyleg akarmit hiaba igyekszem, hajtok, edzek, bokolol es meg menözni se menözök vagy egy labda vagy egy csontvaz vagy egy sekfej*(k=gg) elviszi. Mar annyira elegem van. Nem hiszem el hogy ennyit nem erdemlek meg... :(
2015. dec. 3. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Csak itt ennel a kerdesnel volt egy csomo jelentkezo. Ugyhogy vagy az igenyeid tul nagyok, vagy nem is igazan akarsz kapcsolatot...
2015. dec. 4. 10:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen igy igaz... 👌
2015. dec. 6. 12:06
 15/17 anonim válasza:
na találtál valakit már :) ?
2016. okt. 25. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:
erre én is kíváncsi lennék:))
2016. nov. 15. 18:09
 17/17 anonim válasza:

Én hallottam olyanról,akinek 32 évesen sem volt semmiféle szexuális kapcsolata.

Egyébként : miért kellene X idősen MINDENÁRON elszerelmesedni?Miért nem lehetne akár az egész életet végigélni egyedül?

2017. szept. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!