Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
Tetszik az egesz osztalytarsam de nem tudom eldonteni tudom nem a legjobb hogy osztalytarsak vagyunk de nagyon tetszik, mar nyaron megtetszet amikor volt egy osztalybuli de akkor meg volt baratnoje aki nem mellesleg az osztalytarsunk viszont az hogy megkerdezzem hogy tetszem neki kizart mert nagyon joba vagyunk minden nap egyutt megyunk suliba es haza is mert kozel lakunk egymashoz es allandoan fotozgat van vagy 50 kepe rolam2015. nov. 25. 20:15
1/3 anonim válasza:
Ebből sajnos nem sok derül ki mivel ennyi infó, hogy sok képe van rólad lehet egy jel, de mi haverokkal (lány/fiú) is szoktuk egymást fotózni mivel egy jól sikerült képen perceket lehet röhögni.
Mondhatnám, hogy házinyúlra nem lövünk, de ezt én se tartottam be.
Szoktatok szemezni vagy valami?
És ha érez is "valamit" szerintem nem fog odaállni eléd mert azt már megtette volna.
Két választásod van:
1. Odamész és elmondod mit érzel
2. Nem mondod el neki várod a sült galambot ami nem fog jönni.
Tehát vagy elmondod neki vagy nem lesz semmi.
2/3 A kérdező kommentje:
Szoval azt mondod hogy ha tetszenek neki mar lepet volna?
2015. nov. 25. 20:24
3/3 anonim válasza:
Nem
Azt mondtam hogy ha olyan tipus aki kezdeményezőakkor már lépett volna.
Most vagy nem tetszel neki vagy ő se meri elmondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!