Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mi lett veletek?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy annyi bunkó fiú van? Miért az a menő ha minél rosszabban viselkedtek? Tényleg akkor vagytok jobbak a másiknál ha ti szemetebbek vagytok? Nem értem mire jó ez és persze nagyon nagy tisztelet a kivételnek.

Mindennap csak bunkó, önző, beképzelt srácokkal találkozok sajnos. Akik meg normálisabbak tuti az kell nekik akik mutogatják magukat és legtöbbször elviselhetetlenek. Hangsúlyozom tisztelet a kivételnek. Jó lenne végre normális fiúkkal is találkozni. Kellene a megerősítés, hogy még (ha szabad így fogalmaznom) nem haltatok ki.

2015. nov. 25. 17:15
1 2
 11/17 anonim válasza:
Élek virulok, értelmes vagyok, nem vagyok nagy képű, visszahúzódó vagyok, önbizalom hiányos. Én a ló másik oldalán vagyok. Azért megemlíteném hogy a lányokkal is van némi probléma, sokakat csak úgy lehetne jellemezni hogy ri...c
2015. nov. 25. 22:42
 12/17 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok, igen itt a rinyáló része van inkább pont az országnak ezen az oldalon, nem csodálom hogy magatokra ismertetek:D

Azért úgy kíváncsi lennék, hogy hogyan írnátok körül egy normális fiút:D

Egyébként vakon sétálva ne is várjatok mást, nem feltétlen a helyesfiúk lesznek a jófiúk, persze ti is vagytok olyan önzőek, hogy csak a helyesfiúkért olvadoztok..:D:D Szánalmas ez a rinyáló búval****tt életmód:D Ti szerintem csak inkább irigylitek, hogy mások ki tudják élvezni az életüket, míg ti ilyen apróságokon rinyáltok, sírtok napokat.. Ez az ítélkezés is:D Te is jobbnak hiszed magad azoknál az embereknél akik jobbnak hiszik magukat, akkor te miért vagy másabb?:D Őket degradálod.. Minden ember egyenlő, akárhogyan is viselkedik.. Ezt véssétek a fejetekbe, mindenkit ugyanúgy kell értékelni.. Nem csak a helyesfiúkat.. Ilyenkor még arra tudok gondolni, hogy nincsenek is barátaid, nem is, vagy alig ismersz fiúkat, és így nem csoda hogy ez a véleményed..:D:D

2015. nov. 26. 06:07
 13/17 anonim ***** válasza:
nem attól lesz valaki rendes fiú, hogy nincs önbizalma, nem egy egoista gyökér, hanem hogy tudja értékelni az embereket a hibáik ellenére, ha mindenkivel foglalkozik, amit megérdemelnek, akkor kit érdekel, hogy ő maga saját magáról mit gondol..(amit megérdemelnek úgy értem, hogy amit a másik ember is nyújt, mivel azt kapod amit adsz..) Ha nem csak saját magáról dumál, és nem a problémáit rinyálja, akkor kit érdekel?
2015. nov. 26. 06:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Szinte csak fiú barátaim vannak, önbizalmam pedig nuku.

2015. nov. 26. 20:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Na és igen itt van az oka, hogy miért látsz mindenkit szemétnek:D A saját problémáidat próbálod átvetíteni másokra.. Ha valami nem sikerült, a másikban keresed a hibát, hogy miatta nem sikerült(barátot szerezni pl), nem mered bevallani magadnak a hibáidat, félsz hibázni, félsz kockáztatni, félsz felelősséget vállalni, és ezáltal félsz felvállalni magadat is.. ÉS irigyled azokat akiknek ez könnyen megy, őket nevezed te egoista önző embereknek, akik nem félnek hibázni, akik nem félnek kimondani a véleményüket.. Rájuk próbálod hárítani az összes szerencsétlenségedet ami veled történik, próbálod elterelni arról a figyelmet, hogy minden negatív dolog ami csak történik veled, egyedül a te hibád! Te hibád hogy hogyan tekintesz rájuk, a te hibád hogy bekövetkezik, a te hibád hogy NEM következik be az adott dolog.. Másban könnyű megtalálni a szálkát, magadban a gerendát sem sikerül..

Ahelyett hogy cselekednél valamit itt sírod ki, hogy milyen szemét az élet, hogy nincsenek normális fiúk.. De vannak! Fogadni mernék, hogy meg se ismered rendesen az embereket körülötted, csak felszínes véleményt formálsz róluk..

Ideje csinálni is valamit a rinyáláson kívül! Ez a kőkemény igazság, és nem érdekel ha lepontoztok, én csak a szemeteket próbálom felnyitni, ami szép szavakkal kevésbé lenne hatásos.

2015. nov. 26. 21:17
 16/17 A kérdező kommentje:

Ezzel nagyon mellé lőttél.

2015. nov. 29. 00:12
 17/17 anonim ***** válasza:

erre csak annyit tudok reagálni, hogyha akarsz akkor találsz / megtalál téged.

Mást nem tudok csinálni találgatáson kívül, mert én csak azt az oldaladat véltem felfedezni, amelyik csak a problémákat, negatívságot képes kiadni magából. De én is remélem, hogy tényleg mellé lőttem, mert az egy ördögi kör..

2015. nov. 29. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!