Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mi lett volna, ha 14 éves korotokban befejeződött volna a testi fejlődésetek, és így kellene boldogulni a csajozásban?
14 évesen mekkora volt a méreteitek ? ( magasság, pénisz)
és most mekkora ? ( ha vki tovább fejlődött...)
Kort is írjatok, köszi
12 éves korom óta akkor a farkam mint most. Növésben viszont nem, nőttem azóta. Fogalmam sincs hogy mekkora magas voltam 14 évesen vagy 12 évesen.
Bár a 21 cm azért szép méret, viszont 12 évesen elég sokat szívtam ez miatt. Közös zuhanyzó meg ilyenek mind tabuk voltak, mert gáz volt bemenni úgy hogy mindenki teljesen "éretlen" én meg szőrős is meg nagy szerszám is (lankadtan is nagy).
Szóval annak örültem volna ha picit késik a dolog, mivel egyébként sem használtam közel 20 éves koromig.
Nekem a farkam akkor is ugyanakkora volt, mint most(16-17cm), de így testileg kb. akkor kezdtem el fejlődni, előtte nagyon alacsony voltam és fiatalabbnak tűntem 2-3 évvel a többieknél, most meg néha engem néznek idősebbnek, hogy szőrzetem megerősödött stb.
Szóval én nagyon szarul jártam volna, ha akkor befejeződik a testi fejlődésem:D
5- ös
és most milyen magas vagy ?
180 körül voltam akkor 16 cm
most 187 17cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!