Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Úgy vágyok mar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Úgy vágyok mar valakire. Mostanában mindig olyan fiúkkal sodort össze az élet akikkel nem ugyanazt akartuk, egyszerűen nem találok senkit aki kapcsolatot akarna, nem pedig kötöttségek nélküli dolgokat.

Figyelt kérdés
Nem tudom mar mit tegyek el vagyok keseredve:( tudom fölösleges hajszolnom ezt a dolgot, de annyira jo lenne, ha lenne valaki akit megölelhetek, megcsókolhatok:(
2015. nov. 24. 20:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
adj egy pacsit 21:03-as:/ :D
2015. nov. 24. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
ha szeretnél ismerkedni,akár írhatsz is,nekem is egy komoly szándékú lányra lenne szükségem :) 16/F
2015. nov. 24. 21:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Furcsállom, hogy a kiírás napján nem sikerült egy normális fiúval sem összeismerkedned, de itt vagyok! :)
2015. nov. 29. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!