Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöltem facebookon egy lányt aki a szomszéd faluban lakik és buszról láttam, utána néztem és megtaláltam facebookon. Bejelöltem és azt írta hogy "Helló! Ismerjük egymást? "Erre mi lenne a rendes válasz?
Figyelt kérdés
2015. nov. 17. 19:00
11/13 anonim válasza:
De azt még meg kell jegyeznem, hogy ha pattint a buszon nyilvánosan, mint Tigris frontjáról a T-34, akkor ne érezd kellemetlenül magad, mert a legtöbb fiú, akik nagyon keménynek hiszik magukat egy lány láttán kisbabává változnak. Tehát ennyi, te férfi voltál és odamentél. Ha a lány kedves, akkor finoman küld el melegebb éghajlatra. :D De hidd el, élőben jobb. :)
12/13 anonim válasza:
azért nem kéne olyanokat bejelölni akiket csak látásból ismersz, legalábbis én nem szoktam. Ha ismerkedni akarok, és szoktam is látni akkor nem facebookon kezdeményezek hanem odamegyek hozzá beszélgetni. Utána jelölöm csak be, ha van jövője a (barátságnak), kapcsolatnak.
13/13 anonim válasza:
Következő generáció! Fb nélkül már létezni sem tudtok?!
Én is használom, de ARRA AMIRE VALÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!