Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb fiúnak miért csak a nagyon sovány lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Nekem nincs túl jó alakom és úgy érzem sosem lesz barátom2015. nov. 16. 22:50
1/4 anonim válasza:
Ha nem vagy elégedett magaddal, akkor sportolj
És ezt látják az újságban
Ugyanúgy, mint ahogy a legtöbb lánynak se jönnek be a duci fiúk,inkább azok, akiknek izmos/kockahasuk van
2/4 anonim válasza:
Nem nagyon sovány, hanem alakos lányok. Aki sportol, mozog, egészséges, életerős, bátran el lehet vinni biciklizni, hegyet mászni, túrázni, nem kell félni, hogy egy kilométer után én kanalazom össze.
3/4 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a nagyon sovány lányok, de a kövérek sem. Azok a lányok tetszenek, akiknek van egy nőies alakjuk, és nem bánom, ha van rajtuk 1-2 kiló felesleg (de az 1-2 az nem 10-15), egy szép arcú, kicsit telt lánynál szerintem nincs szebb.
Egyébként az egyik válaszoló tökéletesen megfogalmazta a megoldást: neked tetszenek a kövér, vagy szimplán csúnya, alaktalan srácok? Na ugye. 18/f
4/4 anonim válasza:
Ha ez így igaz lenne, már tuti lenne valakim. :'D Öröklötten vagyok sovány, tehát 17 évem alatt mindig ilyen voltam, és soha életemben nem fogyóztam. Én pont úgy látom, hogy ez nem jön be a srácoknak, páran burkoltan be is szóltak már miatta... Szerintem a nőies idomok kellenek, de ez sem sokat számít, ha az ember emellett egy nagy nulla érzelem és intelligencia szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!