Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normalis, hogy a parom (20/F)...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis, hogy a parom (20/F) tudja a facebook. Jelszavam, de a sajatjat nem hajlando elmondani? (18/L)

Figyelt kérdés

2015. nov. 12. 22:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolso, ezt csak mondani konnyu.

Igen, bizonytalansagot erzek,dde en valahogy nem tudok vegetvetni.

2015. nov. 14. 13:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem baj, egyelőre az is elég, ha nem tudja a jelszavadat. :)
2015. nov. 14. 15:05
 13/23 anonim válasza:
77%

szerintem normális, ha nem akarja elmondani. nem kell itt rögtön sipítozni, hogy biztos megcsal. te se szeretnéd, ha mikrofont szerelne rád, hogy hallhassa minden szavad, akkor te miért akarsz beleolvasni a privát levelezésébe? az is lehet, hogy ugyanez a jelszava máshol is, pl a szigorúan bizalmas munkahelyi e-mailjeihez.

az, hogy ő tudja a tiéd, az már a te bajod. ha zavar, akkor változtasd meg.

nekem még a laptopomat se tudja más bekapcsolni, ez az én kis személyes üres dobozom, ahová elvonulhatok mindenki más elől.

2015. nov. 14. 17:17
 14/23 anonim válasza:
89%
Én is megadtam a jelszavam a páromnak, akkor úgy gondoltam, hogy ezt a bizalomnak veszi, ha meg trollkodik, legalább megtanulom. A kapcsolat elején vicces volt a nyomi fiukat közös erővel lerázni, mert nem vagyok haverkodós, tényleg őt tartom életem szerelmének, és amúgy se fbon keresnék új barátot... aztán mikor túl sokat beszélgettem a barátnőimmel, elkezdett miatta... szóval láttam rajta hogy nem tetszik neki, de nem mondta ki. Ez annyira nyomasztott, hogy inkább kevesebbet beszélgetek velük (a nagy része úgyis hülyülésből állt) de nem bántam meg hogy megadtam. Mondjuk én nem is akartam elkérni a jelszavát. Te döntöd el mit csinálsz, senki se mondja meg neked, itt csupán érveket kapsz a jelszód megadása ellen, vagy mellette. Remélem segítettem : )
2015. nov. 15. 07:48
 15/23 Bella31 válasza:
100%
Szerintem ennek oda-vissza kellene működnie. Ha már az egyik fél tudja. Én sem és a férjem se vagyunk fent a facebook-on, de az összes többi jelszavát tudom és ő is tudja az enyémeket. Ha nincs titkolni valótok egymás előtt, akkor szerintem nincs abba semmi rossz ha tudjátok egymás jelszavát. Kívülállóként azt mondanám, hogy változtasd meg és figyelj, mert ha már volt egy kis füllentése, akkor más is elképzelhető... De ez csak az én véleményem!
2015. nov. 15. 17:06
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
#15, csak az a baj, ha az egyik fél megutálja a másikat, akkor meg tudja tenni azt, hogy a másik jelszavaival visszaélve tönkreteszi a saját életét, a sajátját meg megváltoztatja (ha előbb ér géphez/okostelóhoz, mint a párja), szóval ennek semmi értelme. Mindenki tartsa meg szépen magának a saját jelszavait.
2015. nov. 15. 17:08
 17/23 anonim válasza:
100%
Nem kötelességed megadni... Mi se bújjuk egy más et, meg nem is lájkolgatjuk egymást. Hamarabb írunk a postán levelet, mint a facebookon csetet. :) De remélem meg tudjátok beszélni a dolgokat. Szeressétek, tiszteljétek, egymást
2015. nov. 16. 07:24
 18/23 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ő kérte el tőled a jelszavad ő viszont nem adja meg? Akkor nem normális.

Viszont ha te magadtól adtad meg neki, attól még neki nem kell megadnia, ha nem akarja.

De az eddigi kommentjeidet átolvasva gondolom az első verzióról van szó, ami pedig már azért sem normális, mert miért kéri el egyáltalán a jelszavad?

2015. nov. 16. 16:35
 19/23 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy megbízók-e benne! Ha teljesen megbizol benne akkor semmi rossz nem történhet de szerintem beszélj vele
2015. nov. 16. 22:02
 20/23 anonim válasza:
50%

Az normális, hogy a párod nem akarja megadni a jelszavát neked. Neki van egy csepp esze.

Az a nem normális, hogy te megadtad neki. És az sem normális, hogy 18 évesen egy mondatot két mondatnak írsz.

2015. nov. 17. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!