Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose értettem miért baj a korkülönbség (? ) /több lent/
Ezt még mindig nem tudom felfogni.Most attól hogy a lány 12 éves a fiú meg 16 attól már barátok se lehetnek mert a szüleik szerint" egy 16 éves többet akar(blah blah blah)".
És ha nem?És ha ő más?Még azt még jobban megértem hogy ha tetszik(ez itt a helyzet),de meg szeretnék vele ismerkedni,tudom hogy lehetetlen ,de ez így nekem jó.Már ezt sem szabad??Bezzeg a 15 éves csapattársam oké,felőlük feleségül is vehetne (HUH).Más is így van ezzel?Vagy csak én vagyok ettől kiborulva.
Trollokat nem szeretnék így is jár épp elég más dolog a fejemben ,köszönöm
majd ha te is szülő leszel megérted a félelmeiket, de ha van annyi eszed akkor már 1-2 év múlva fel tudod fogni
persze picit fura a 12-16 páros de nem lehetetlen
ha megismerkedsz vele és nem furák a szülők, még mellé tököd is van bőven akkor bemutatkozol minél hamarabb nekik
Mert Félt téged, és Mivel a Fiúk 80% csak a szexért nyaliznak nem szerelemből ezért érthető. Mit gondolsz Miért mennek a szép lányokra? ép ezért :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!