Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év korkülönbség. Működhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Nem egy egetverő problémával fordulok hozzátok, csak a kétség nagy Úr.
A helyzet az, hogy adott egy 18 éves lány. Kiemelkedő sportoló, én is a klubban ismertem meg. Azonban nemrég megsérült, elég súlyosan, a meccsünkön. Hívta mindenki a pályaorvost, aki, a mentő megérkeztéig ellátta őt. Én, és egy-két barátnője maradt ott tartani a lelket benne.
Utána elindultam haza. A Messengeren rámírt, hogy mennyire köszöni a segítségem. Elkezdtünk beszélgetni, órákon át. És egyszercsak megtetszett... nagyon.
Én 14 éves múltam, szóval tetemes a korkülönbség. Bármennyire idősebbnek néznek mindenhol (16-17 évesnek), és érettebbnek is érzem magam, nem tudom, próbálkozzam-e. Szerintetek?
2015. aug. 20. 11:12
2/8 A kérdező kommentje:
Egy csapattársat.
Amúgy köszönöm a választ. :)
2015. aug. 20. 11:27
3/8 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg:)Ha csak a korkülönbség miatt mégis visszautasítana, akkor jobbat érdemelsz nála:)
4/8 anonim válasza:
Hát, szerintem szinte felesleges, már bocsánat hogy ezt mondom. A lányoknak ebben a korban inkább az idősebb pasik tetszenek, nem hogy még a fiatalabbak 4 évvel... Gondolj bele milyen furcsa lenne neki ha járnátok, az összes ismerőse kicikizné miatta.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendkívűl gyors válaszokat! :)
2015. aug. 20. 11:35
6/8 anonim válasza:
Ne aggódj! Beszélgess még vele, látogasd meg, aztán majd kiderül, hogy egyáltalán van e nála esélyed.
7/8 anonim válasza:
Próbáld meg, de egy 18 éves lány hamarabb jön össze egy 40 éves férfival mint egy 14 éves kissráccal.
8/8 anonim válasza:
14 éves fiú vagy és egy 18 éves lánnyal szeretnél összejönni?Felejtős.Esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!