Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem érzem jol magam a korosztályom beli "pasikkal"?
Figyelt kérdés
17/L Annyira gyerekesnek tartom a tizen eves fiukat (nyilvan biztos van kivetel koztuk is) nem erzem veluk jol magam hiaba egy idos velem vagy 1evvel idosebb tul gyerekesnek tartom oket semmi komolysag nincs bennuk mig a huszon evesekekkel megtalalom a kozos hangot csak ott meg az a problema h fiatalnak tartanak es mindig meg kapom h ha 2-3 evvel idosebb lennek akkor barmikor bele mennének egy kapcsolatba.Itt a nyár es nem tudom hogyan tovabb.2015. jún. 16. 00:40
1/9 szaszaa11 válasza:
Ha tudnád hány lánytól hallottam már ezt... Nem értem benne a logikát. Én sok olyan tizenéves srácot ismerekek akik joval komolyabbak huszonéves társaiknál persze mind két oldalon ott a kivétel, de szerintem meg csak szimplán rosszul válogatsz.
2/9 anonim válasza:
a korod beliek nagyon gyerekesek még igazad van! akkor keress idősebb embereket
3/9 anonim válasza:
2-es,vannak kivételek!! Én is ebbe a csoportba tartozok
4/9 anonim válasza:
3-mas, minden tini érettebbnek hiszi magát a kortársainál, attól nem biztos, hogy a környezete is így látja... Én ezután a válaszod után csak azt látom, hogy legfeljebb az egód nagy, aki valóban okos annak nem kell mondania...
Szerintem is nagyon-nagyon gyerekes a tizenéves fiúk többsége, de azért vannak kivételek. Hogy éretlenek az természetes, később érnek a lányoknál, de csomóan még az agyukat is játsszák. Nekem is idősebb a párom. Fogsz olyat találni, aki belemegy. :P Ha nagykorú leszel, egészen biztos. Csak olyannal kéne összefutnod, aki már belegondolt, hogy 10 év múlva büszke lehet egy szép, fiatal barátnőre. :D (Amellett, hogy büszke rád szerethet is, a kettő nem zárja ki egymást.) 16/L
5/9 anonim válasza:
Csakhogy nálam pomt fordítva van. A környezetembe lévők mondják,hogy érettebb vagyok koromhoz képest,én meg úgy gondolom,hogy "én,érett? Ugyan :D"
6/9 anonim válasza:
A gyereket mindig, mindenki dicséri. :D Lehet tényleg érettebb vagy, de ne legyél ilyen nagyra magaddal, így max. nagyképűnek fognak hinni.
7/9 anonim válasza:
Csakhogy én már nem vagyok gyerek,augusztusban töltöm majd a húszat :D Amúgy se vagyok nagyra magammal,csak ha bevettem az egó-növelő tablettát :D
8/9 A kérdező kommentje:
Ez igen :DD..jolvan hát köszi mindenkinek a válaszokat :)
2015. jún. 17. 22:20
9/9 anonim válasza:
Tavalyi kérdés, de megmondom a frankót, 17 éves énemet így utólag annyira gáznak tartom! 23 évesen meg így utólag szóba se állnék egy 17 évessel se ha az iránytűm nem működne :D na de mivel egyébként felszínes az a korosztály inkább hagyjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!