Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem: Van még olyan köztetek, aki döntően nem a külső alapján választ barátot?
Figyelt kérdés
17 éves gimnazista fiú vagyok. Rólam mindig azt mondták: kedves, udvarias, figyelmes, barátságos egyén vagyok; de mostanában felfigyeltem rá, hogy ha egy fiú jól néz ki, akár milyen buta vagy bunkó, akkor is lett/ lesz barátnője. (A környezetemben az a menő, ha "kanja" van a csajnak, vagyis a bicepsze nagyobb mint a feje, és nagyon buták.) Van remény még olyan fiúknak, mint én a mai világban? A válaszokat előre is köszönöm!2015. nov. 9. 19:33
11/11 anonim válasza:
Nekem a belső sokkal fontosabb, a legfontosabb, de nem mondom hogy a külső sem számít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!