Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok zavar titeket ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavar titeket ha egy fiú enyhén szeplős?

Figyelt kérdés
Csak egy kicsit látszik nem feltűnő, emellett kék szemem és fekete hajam van.
2015. nov. 8. 17:58
1 2
 11/18 anonim válasza:
Imádom a szeplős,kékszemű fiúkat :$ hány éves vagy?
2015. dec. 11. 20:26
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem zavaró. Főleg, ha csak egy kicsit látszik. Meg én mindenkin cukinak/aranyosnak látom csak magamon nem... :)

Meg hát a kék szem + fekete haj nagyon jó párosítás! És a kék szemed úgyis vonzani fogja a tekintet ;)

És az is lehet, hogy idősebb korodra még ez a kevés szeplő is el fog múlni, de ha nem akkor is no para ;)

2015. dec. 28. 17:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavar, sőt :D én is picit szeplős vagyok, de sajnos pattanásos is :/ 14/L
2015. dec. 28. 17:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Dehogy zavar, nekem tokeletes egy ilyen pasi az idealom egy fekete haju es kek szemu srac, nagyon jol nezhetsz ki. Irj privit es beszelunk:)
2015. dec. 30. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejonne, most van amugy valakid?
2015. dec. 30. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem szerintem még aranyos is. Én nem tudom megérteni hogy az emberek miért nem tetszik ha szeplős az ember.
2016. jan. 14. 17:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Aranyos tud lenni :-D

15/L

2016. jan. 27. 20:45
 18/18 anonim válasza:
Aranyossá teszi a fiúkat nagyon nagyon nekem nagyon bejönnek:)
2017. máj. 12. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!