Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavar titeket ha egy fiú enyhén szeplős?
Figyelt kérdés
Csak egy kicsit látszik nem feltűnő, emellett kék szemem és fekete hajam van.2015. nov. 8. 17:58
1/18 anonim válasza:
nem:) bár fekete hajhoz nem is láttam még szeplőt:D
2/18 anonim válasza:
Biztos aranyos lehetsz, lehet még jól is áll :)
3/18 anonim válasza:
Szerintem a fekete haj+ szeplő is olyan mint a szőke hajú fiú, vörös hajú lány. Ritka, különleges.
Ja és jobb a szeplő mint a pattanások szőke hajhoz... :D
16/f
4/18 anonim válasza:
Hű az szép lehet, ilyen kombináciòt még nem láttam :D
5/18 anonim válasza:
Én ugyan ilyen vagyok, csak szőke hajjal :) Meg mondjuk, én nem kicsit vagyok szeplős, hanem inkább nagyon:D
7/18 anonim válasza:
Nem, a szeplő cuki egy fiún :) Ilyen kombinációval különleges vagy, ezt sose feledd!
8/18 anonim válasza:
Volt egy szeplős barátnőm.
Ő utálta a szeplőit,pedig nagyon aranyosan állnak neki.
9/18 anonim válasza:
Én is fekete hajú fiú vagyok és nagyon szeplős,és zöld szemem van.És eddig úgy vettem észre hogy a szeplős lányok jobban be jönnek nekem.
17/f
10/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, ha valaki szeplős. Nőkön és férfiakon egyaránt tetszik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!