Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok valaha is valakit?
Ember, ugyan ebben a témában vagyok mint te, mármint ugyan ez van velem is, 8 hónap alatt kib*asztam magam, már amennyire, változtattam a külsőmön, azóta több az önbizalmam, igaz azóta sincs semmi, de na.xd
Aki meg igazán szeretni fog, az valószínűleg nem a külsőd miatt, hanem a belső értékek miatt, bár a mai világban ritka az ilyen. :)
Épp ez a bajom, szálkás vagyok inkább, mondjuk valamennyire izmos is vagyok, bár még fiatal vagyok. :D
Na de ne tereljük el a srác kérdését ilyenekre. :D
Nem is lenne muszáj gyúrni. Elmész fodrászhoz megcsináltatod a hajad, veszel méretre készített öltönyt, egy drága parfümöt befújod magad és este 9-10 tájékában elmész a casinóba. Na ott önbizalmat is nyersz, lehet jó qrvákkal ismerkedni és ha szerencséd van még nyersz is.
Ha van még pénzed vehetsz egy rolexet is. És ha ki vagy tömve egy BMW-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!