Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? Semmi ötletem.
Figyelt kérdés
Az a Helyzet, hogy 16 éves vagyok és nem igazán szoktam eljárni bulizni, szórakozóhelyekre, de úgy érzem, hogy ott nem is lehet ismerkedni fiúkkal úgy komolyan. Iskolába járok nyilván, de onnan volt egy kapcsolatom és többet nem igazán próbálkoznék. De ha se ott, se bulihelyen nem lehet ismerkedni, akkor hol? Gondolkodtam olyanon is, hogy hetente egyszer elmegyek egy kávézóba, vagy valami, de ma már nem olyan a világ, hogy valakit csak úgy megszólítok, vagy engem csak úgy megszólítanak? Hát hol vagy hogyan?2015. nov. 6. 21:52
2/2 anonim válasza:
Hát itt. :D
Bár viccen kívűl tényleg elég kevés a lehetőség. Esetleg a normálisabb barátaiddal menj el szórakozóhelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!