Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Miért nem válaszoltok?
Akárhányszor beszélgettem egy lánnyal Facebookon, Élőben, Tinderen, vagy bárhol máshol a beszélgetések 80%-a azért fejeződik be, mert már nincs bőr az arcomon a 3. nap újra nekem ráköszönni, hogy "szia". Ti miért nem írtok? Miért nem kérdeztek? Csak én fogok ki ilyen lányokat, akik ennyire magukkal vannak elfoglalva és nem akarnak társalogni? Még csak az indokot sem értem, hogy miért, pedig nem tartom magam ronda gyereknek. Tudom, hogy ezen nem múlik semmi, de mégis a külső az első benyomás.
16/f
Hat èn lány vagyok, de ezt mondjuk èn sem èrtem. Marmint ha nekem bejön egy fiu, akkor simán ráírnèk ès nem mindig várnám meg hogy ő írjon először, tudva hogy ez mennyire idegesíti a pasikat.
Esetleg lehet egy ok, hogy pl egy lány ebből látja hogy valóban kell e a fiúnak ès a fiu kèpes harcolni èrte, avagy sem. De mondom, èn lánykèmt hülyesègnek tartom ezt:D
Szerintem ennek több oka is lehet: Az egyik, hogy tényleg hidegen hagyod azt a lányt
A másik hogy a lány nagyon félénk, vagy azt hiszi, hogy túlságosan nyomakodónak tartod majd emiatt. Az is lehet, hogy (tapasztalatból) nem akar egy "fegyvert" adni a kezedbe, ugyanis ha rád ír, azzal egyértelműen közli, h nem közömbös irántad, amit a fiúk ki tudnak használni, ellene fordítani.
Igazából még egy csomó más lehetőség is van, de ezek a leggyakorabbiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!