Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elmentünk nyaralni és van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmentünk nyaralni és van egy nagyon szép lány akibe rögtön szerelmes lettem és hogy szólítsam le?

Figyelt kérdés
Teljesen nyomorék vagyok ilyen téren de érzem ha beindul a beszélgetés akkor már nincs semmi gond.Szerintetek írják neki valami üzenetet és bedobjam a szobájába vagy csak egyszerűen szólítsam le?15/F
2015. nov. 2. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem dobj be egy üzit a szobájába:) Én örülnék neki ha valaki ilyen módon próbálna közeledni.14/L
2015. nov. 2. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Inkabb dobj be egy üzit a szobájába mert lehet h idegenekkel nem tud beszélgetni(pl én) es az aranyosabb is es ugy jobban latszik rajtad h te komoly kapcsolati akarsz mert foglalkozol is vele nem csak leszolitod szt vagy bejön vagy nem.Es ha leveleztek az azert jobb mert ugy te is es o is atgondolhatja h mit akar irni.Szentem egy kis idő utan kérd el a szamat h chatelhessetek. 13/L
2016. jún. 14. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!