Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találjak magamnak párt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak magamnak párt?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok és tudom nekem itt nem lenne keresni valóm de még soha nem volt kapcsolatom lányokkal mindig vissza utasítást kaptam tőlük ezért gondoltam hogy ide írok. Villamosmérnökin végeztem. Ott voltam a bulikban meg jártam az egyetemi bulikon kívül is szórakozni viszont az összes lány vissza dobott a külsőmre hivatkozva hogy nem vagyok jo képü. Lehet a belsőmbe is nyilván hibát taláni de alapvetően egy rendes ember vagyok. Nem akarom egyedül leélni az éltem de nem tudom mi tévő legyek és nem a fullos csajoknál próbálkoztam hanem a hasonló érték rendű lányoknál mint én.
2015. okt. 28. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
...najó 17 az nem fele
2015. okt. 29. 11:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. okt. 30. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Sz*rd le a csajozást, én is inkább elmentem dolgozni 1 céghez, és számolgatom a pénzt. Jó hobbi. Tegnap betakartam magam a tízezresekkel, és arra gondoltam hogy a sok naív p*csa mit hagyott most ki. :D
2015. okt. 30. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!