Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok/Fiuk ti hol vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok/Fiuk ti hol vagy hogyan ismerkedtetek meg a parotokkal?

Figyelt kérdés
En (15L) es a baratnom ugy erezzuk, hogy jo lenne ha mar lenne valakink. Nemtudom hogyan lehet normalis fiukkal megismerkedni mert az osztalybol nem johet senki szoba az iskolaban pedig nincs olyan aki erdekelne. Nemtudom lehet azert nincs senkim mert nem vagyok vekony hanem atlagos? Mindegy ti mit tanacsolnatok hol lehet ismerkedni ha tarskereso akkor milyen oldalak?
2015. okt. 25. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Uhh ez a kérdés rossz helyre jött, ez a felnőtt részleg.:) A párkeresésre pedig ne feszülj rá még annyira, inkább készülj fel rá, minthogy azt keresed, fejleszd magad, hogy válj még jobb emberré, és ezáltal a kapcsolatban is még jobb leszel, ha eljön majd az ideje.. Hidd el semmi fontosról nem maradsz le, ha nem jön össze egy tinipárkapcsolat.. Viszont ha erre nagyon ráfeszülsz, már-már csak ezzel foglalkozol akkor nagyon sok minden más dologról maradhatsz le..:/
2015. okt. 25. 23:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne keress magadnak párt, hanem ha egy fiú annyira megtetszik, hogy egy nap többször is eszedbe jut és érzed, hogy ez több mint tetszés, akkor próbálj meg hozzá közeledni, de ha nem tetszik senki, nem vagy szerelmes és ilyen fiatal vagy akkor felesleges kapcsolatot keresni. Inkább a vonzalom, a szeretet vigyen bele egy kapcsolatba.

Én sem kerestem a kapcsolatot, hanem egy fiú után elkezdtem jobban érdeklődni, már akkor kissé belezúgtam és így vitt rá az élet egy kapcsolatra.

2015. okt. 25. 23:52
 3/4 anonim válasza:

Nekunk chat.hu-n sikerult megismerkedni 6 éve, 3 éve egyutt élünk, lassan hazassag is lesz belole. ;)

De ez a felnott kategoria, van tini szerelem temakor is, az valo neked.

2015. okt. 26. 02:01
 4/4 anonim válasza:
A növérem már volt ilyen helyzetben (16/L) de nem neked kell a fiút keresni (na jó kicsit) a fiút fognak maguktól jönni. De ha teccik valki akkor néz néha a szemébe és ha vissza mosolyog akkor lehet belöle valami (én is így voltam a csajommal és már 1 éve járunk)12/F
2015. okt. 26. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!