Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az első benyomásod rólam? Kép üzenetben. L
Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 19:35
41/48 A kérdező kommentje:
Hát... Ez nem talált. 18 éves vagyok, tehát az első opció kilőve. P..sának sem tartom magam, meg önbizalomhiányosnak is csak néha, de amikor kiírtam a kérdést, enyhén magam alatt voltam, de már jól vagyok.
Szóval nem kell rosszindulatúnak lenni, vannak még rendes lányok a világon, mint én, akik nem p..sák. Ritka, de nem lehetetlen találni ilyet.
2015. nov. 5. 07:21
42/48 anonim válasza:
A válaszadók hány százaléka mondta azt, hogy jól nézel ki?
43/48 anonim válasza:
A nem p--csák nem írnának olyat, hogy ők nem p--csák, még ha le is p--csázzák őket. Olyan mintha azt hinnéd te is magadról, vagy mások hiszik ezt, és ezért tagadod annyira.. Mert ugyebár ha nincs ilyen "bűnöd", akkor nincs mit tagadni sem..:D
44/48 anonim válasza:
Ha Rossz Indulatú Lettem Volna Akkor Már Igen csak Káromkodnák, Mivel Két Fajta Rossz Indulatom Van
1:Ha Féltékeny Vagyok [Ami lehetetlen]
2:Ha Nagyon Sokat És Nagyon Durvákat Káromkodok, Szóval Majd Ha 4-nél Több Káromkodást Látsz Egy Válaszomban, na akkor vagyok rossz indulatú
Üdvözlettel:Rocker Sonic HUN
45/48 anonim válasza:
Küldenéd a képet vagy csak dumálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!