Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek normális fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek normális fiúk?

Figyelt kérdés

Most komolyan, a többségnek miért csak a rinyálós tinip*csák kellenek? A normális lányokhoz miért nem mentek oda? (Persze tisztelet a kivételnek)

Légyszi, valami észszerű magyarázattal szolgáljatok.

16/L

2015. okt. 20. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Normalis fiuk igenis vannak csak kevesen es eszre kell venni oket.

En is normalis lanynak tartom magam csak visszahuzodobb vagyok. Nem probalkoztak nalam de nem is vagyok kapcsolatra

2015. okt. 20. 18:37
 12/17 anonim ***** válasza:
nem vesztek minket eszre csak a bred pritteket:( amugy lanyok aki ismerkedne egy fiuval irjon:)
2015. okt. 20. 18:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Mert azok a rinyálós lányok feltűnőbbek, jobban kiteszik, amit ki lehet tenni, könnyebben észrevehetők és ennyi. De megtalálják a normális lányok is a hozzájuk való fiút. :)

Viszont elég rossz napod volt, hogy felteszel egy ilyen "semmilyen" kérdést, amire tudod, hogy úgysem kaphatsz rendes választ. Csak kitört belőled...

2015. okt. 20. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:

1.az "átlagos" rondák ,és beképzeltebbek a "tiniicsáknál".

2.az átlagos lányoknak mindig olyan fiúk kellenek akik kb 100x elhúznak mellettük, ha egy "átlagos" srác közeledik feléjük helyből elküldik őket. szvsz na csumi

2015. okt. 20. 20:08
 15/17 Nellesz válasza:

Szerintem ez nem igaz hogy a normális, átlagos lányok csúnyák. Lehet egoista vagyok de modell iskolába nyertem felvételt,és egy teljesen átlagos, normális lány vagyok lány vagyok és egy srácot sem utasítok vissza ha beszélgetésbe elegyed velem. Nem mondom neki hogy na csumi. Senkit nem küldök el. Csak ha nyomós indokom van rá.

Nem vagyok az a válogatós fajta. Vannak normális srácok, akik rendesek, normálisak. Csak mi lányok sem vesszük észre őket, annyira nézelődünk.

/Nem látja a fától az erdőt/

16/L

2015. okt. 21. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:
GehZurHölle: és még a lányok a felszínesek, akiknek fontosabb a külső mint a belső 
2016. jan. 5. 23:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Olyan unalmas, hogy ugyanezt kérdezik a fiúk és a lányok is.
2016. jan. 19. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!