Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek befolyásol valamiben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek befolyásol valamiben?

Figyelt kérdés

Helló! Ti mennyi szeretitek az állatkedvelő csajokat?

Lovagolni járok és szerintem eléggé jó vagyok benne de azt még senki nem mondta hogy ők mit gondolnak erről, a lovakról.. Csak imádom az állatokat és félek hogy bántaná őket.

2015. okt. 20. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel mit szeret egy lány,és mit nem ha megtaláljuk a közös hangot akkor jól kijövünk,én például olyan dolgokat szeretek csinálni ami egy lányt nem igazán érdekel
2015. okt. 20. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!