Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy 19 évesen nem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
másodéves vagyok jenleg2015. okt. 15. 15:42
1/8 anonim 

válasza:

Nekem sem volt még.
Én pedig elsőéves vagyok.
19F
4/8 anonim 

válasza:

19 évesen h lehetsz másod éves?? én nem buktam és most fogok érettségizni
5/8 anonim 

válasza:

illetőleg azt akartad írni, hogy szűzen maradtál, és ez ebben a korban már erősen idegesít.
Utóbbin könnyű segíteni, mióta a pénzt feltalálták, és nem fog tovább idegesíteni.
6/8 anonim 

válasza:

Engem inkább az idegesitene, hogy csak azért kellek valakinek mert fizetek érte.
Nem gáz szerintem.
19/L
7/8 A kérdező kommentje:
a szüzesség annyira nem zavar, viszont az annál inkáb hogy szinte már minden velem egykorú ismerősömnek vagy van vagy már volt barátnője, pár hónap és 20 éves leszek, meg még egy év és végzek a főiskolá ak aztán elkezdek dolgozni
2015. okt. 15. 17:57
8/8 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem gáz nem vagyunk ugyan olyanok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!