Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet olyan rettenetesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet olyan rettenetesen ijesztő bennem hogy egy csaj nem mer odajönni de még fb-n se bejelölni? Állítólag egy csaj 2 éve akar odajönni hozzám de nem mer! Mi vagyok én tűzokádó sárkány?

Figyelt kérdés

Most jutott a fülembe „háttércsatornákon” hogy egy csaj az iskolában akivel egyébként naponta iksz alkalommal találkozok, 2 éve kerülget engem és próbálja összeszedni a bátorságát hogy odajöjjön, de 2 év alatt se merte. Sőt nemhogy személyesen de még se mer bejelölni.

Észrevettem ugyan hogy kerülget és zsizseg körülöttem, de soha hozzám se szólt így leszartam. Gondoltam ha akar valamit van szája majd mondja. Ha nem mondja hát nem mondja, nekem aztán 8.

De kérdés: mi a jó franc lehet bennem a 165 cm-el és 55 kilómmal olyan ijesztő hogy oda se mer jönni? Mi vagyok én patás ördög?

Ja és persze hamarosan én leszek a mocskos rohadvány aki levegőnek nézi a szegény lányt és játszik vele… Miközben én le se szarom a csajt, rá se nézek, mert nekem nem esetem. De ha akar valamit akár csak egy kávét meginni együtt hát csak kinyitja a száját nem? És ha nem majd még én leszek a hibás?

2015. okt. 11. 13:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Haver, én neked adtam igazat, nem kéne már ezt is félreérteni...
2015. okt. 11. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!