Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Yolo életmódot folytató...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yolo életmódot folytató srácokat szeretik a nők?

Figyelt kérdés
1u/F

2015. okt. 8. 21:39
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Azért azt is figyelembe kell venni - csak hogy kötekedjek -, hogy nem minden lány vágyik arra, amit felsoroltál. PERSZE. A normális "egyéneknek" ilyen dolgokra kell vágyniuk, DE!

2015. okt. 11. 12:38
 22/32 A kérdező kommentje:

Azért nem mindegyik vágyik erre... D:

Yolo.

2015. okt. 11. 12:39
 23/32 anonim ***** válasza:

Az összes "tökös" csaj tud lenni szelíd(a maga módján), ha van rá méltó jelentkező idomár:D De igen valamilyen szempontból igazad van.. Ezért van az, hogy nincs olyan ember aki mindenkihez passzolna.. Ezek a dolgok szerintem hosszú távra érvényesek inkább amiket én írtam, és inkább a boldogság fenntartására szolgáló dolgok.. Viszont ilyen néhány hónapos, 1-2-3 éves kapcsolatokra lehetnek más jellemzők is.. Pl hogy egy "rosszfiút" be akar törni egy vad csajszi.. Mai világban rengeteg ideál alakult már ki, de szerintem ezek a legalapvetőbbek.. Az hogy ki milyen formában adja át, és mindazok a formák mellett tényleg őszintén boldog-e, azt már csak ők tudják.. Pénz, hírnév formájában is megjelenhet ez a védelem.. De valóban jogos amit írsz:D

Viszont azt tartsuk szem előtt, hogy - a szélsőséges eseteket kivéve - a nők nők akarnak lenni elsősorban, a férfiak pedig férfiak.. Eléggé adja magát, hogy mi a szerepe mindkét nemnek a kapcsolatban, ezt felkavarva meg nem igazán lehet boldog, tartós kapcsolatot felépíteni szerintem..

Hiszen képzeljünk el egy olyan kapcsolatot, ahol a csávó bújik a csaj mögé, egy logikus lény egy érzékeny lény mögé, egy könnyen sebezhető egy nehezebben sebezhető mögé.. Persze mindez csak általánosságban, lehet egyes helyzetekben a nő is erős és a csávó sebezhető, de ne menjünk bele ennyire a részletekbe, mert az még komplikáltabb..:D

2015. okt. 11. 14:20
 24/32 anonim ***** válasza:
egy nehezen sebezhető egy könnyen sebezhető mögé*:D Már én is belekavarodok
2015. okt. 11. 14:22
 25/32 A kérdező kommentje:

És mivan akkor, ha egyenjogúan kezelik egymást?

Felmérted mivan akkor, ha az egyik az erősebb, a másik a gyengébb... de mivna akkor ha mindkettő erős, vagy fordítva? :D

(Bár ez már tényleg annyira szélsőségesnek mondható, és eléggé meghazudtolja a vonzás-taszítás elvet...)

...És egyébként rohadtul nem értem miről folyik ez az eszmecsere, de jó beleokoskodni xD

Yolo.!

2015. okt. 11. 14:43
 26/32 anonim ***** válasza:

Igen kicsit elkanyarodtunk a témától de mindegy:D

Kicsit hülyén fogalmaztam.. A nő is tud erős lenni huzamosabb ideig is, de ők nem feltétlenül akarnak azok lenni:D Ezért hárítják át ezt a feladatot a férfira..:D (persze lehet ez se minden esetben igaz)

Egyik fél se lesz jobb ettől amit most leírtam.. Ugyanúgy a férfi is függ a nőtől, sőt jobban mint a nő a férfitól.. Az egyenjogúság megvan, mindkét fél ad valamit, és kap valamit, mindkét fél kielégíti a másik vágyait mindenféle formában:D A nőknek is megvan a saját értékük.. Ők a fénypontjai ennek a világnak férfi szemmel, nők nélkül a férfiak majdnem hogy semmik lennének..:D

Az erősebb nem feltétlenül jelenti azt hogy jobb, csak a férfiak jobban nyelik a sz*rságot, mint a nők.. A nők érzelmes lények, nem annyira bírják a feszültséget mint a férfiak, a férfiak képesek egyedül is megbirkózni a feladatokkal, a nők meg inkább megosztják valakivel a problémáikat, erre van ott a férfi is pl..(vagy barátnők) Ezért van az hogy inkább a férfi dolgozik, ha az egyik fél megteheti hogy ne dolgozzon.. A nő pedig erőt önt a férfiba, elismeri, szeretgeti stb stb..

Most nincs időm ezt kirészletezni, ha érdekel a téma nyugodtan írj privátot, ha ráérek leírom hogy én mit gondolok erről részletsen..:D

2015. okt. 11. 15:19
 27/32 Guminyuszmusz válasza:
51%
Yolo életmód??!! Mi ez ?!! Szerintetek ez menő?!
2015. okt. 20. 19:56
 28/32 A kérdező kommentje:

Igen, látom Te is tájékozott vagy.

Yolo.

2015. okt. 22. 23:37
 29/32 anonim ***** válasza:

Tetszik ez a pajzsos pasis-csajos példa.

Ritkán találni hasznos dolgokat az oldalon, ezt hozzáteszem ahhoz amit eddig gondoltam és még jobb lesz. Nem értek vele teljességében egyet, de egy új mézőpontot ad amit meg is jegyzek. Köszi :)

2015. nov. 1. 02:17
 30/32 anonim ***** válasza:
Mi a szarért kell minden mondta végére oda tenni hogy yolo? Ettől menőbb leszel közelebb érsz az életcélodhoz vagy mi?
2015. dec. 5. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!