Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szeretnek a fiúk? 14L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnek a fiúk? 14L

Figyelt kérdés
Valamiért nincsenek fiú barátaim és nem tudom mi lehet az oka még nem volt barátom se de ez nem is érdekelt eddig. Nem azért szeretnék barátot mert az "menő", hanem azért mert szeretetre vágyom és arra hogy egy fiú ölelgessen de ez nem akar összejönni. Elég csendes vagyok de ha van miről akkor sokat is tudok beszélni, de lehet hogy az meg unalmas. Persze volt már fiú aki járni akart velem, de mindegyikőjük csak azért mert állítólag szép vagyok, de egyikőjük se szeretett. Szerintem nem nagyok az elvárásaim csak a nagyon rövid hajú srácok nem tetszenek valamiért, de én csak azt szeretném, hogy szeressen valaki és én is őt....

2015. okt. 5. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát én is hasonló helyzetben vagyok, csak én fiú vagyok és már nem 14 (bár velem nem is akartak járni...:D)

Lehet mert csendes vagy és ezért azt gondolják nem érdekelnek téged. Én is csendes vagyok és sokszor nem tudok elbeszélgetni másokkal, lehet nálam is ez az egyik ok...

2015. okt. 5. 18:24
 2/3 anonim válasza:

Én is így voltam, míg nyitottabb nem lettem..

Volt egy barátom, de elkövettem azt a hibát, hogy bezárkóztam előtte, mindig csak általános dolgokról beszéltünk és így szerintem nem lehet megszeretni egymást.

Elkezdtem olvasni ezáltal fejlődött a szókincsem és nyitottabb is lettem. Sokkal jobban el tudtam beszélgetni az emberekkel, nem voltam zárkózott és így több fiú/lány barátom lett.

15/L

2015. okt. 5. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Velem is az a helyzet mint az előzővel csak fiú vagyok például volt egy barátnőm de valahogy nem tudtam elötte feltárni azt aki vagyok csak egy szeletet de hát hibáiból tanul az ember,mostmár élek olyan lehetőségekkel ami eddig esetleg nem vonzott és minél többet tudok annál határozottabbnak,stabilabnak érzem magam 16/F
2015. okt. 5. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!